Dursunbey Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi

Adres
Vizyon
Geleceğe, milli manevi değerlerin bilincinde, başarılı olmayı hedeflemiş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi olarak, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, kendi dilini dilini kullanabilen, kendisiyle ve yaşadığı çevre ile barışık, çağın gerekliliklerine uyum sağlayan, milli manevi duyguları önümseyen, vatan ve millete sevgisini ve hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutan, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye önem veren bireyler yetişltirmek ve onları üniversiteye hazırlamak için varız.
Başarılar
İlçemizden en çok dört yıllık fakültelere öğrenci gönderme başarısını göstermiş, Polis Okulları ve Askeri okullara da öğrenciler göndermiş olan okulumuzun başarısı artarak devam etmektedir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2003
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
Otobüs ( Balıkesir-Dursunbey 1 saat 5 dakika ) Tren :(Ankara - İzmir Hattı İstasyon - 5km ) Özel Araç : Balıkesir - Dursunbey 45 dakika