Mustafa KORKMAZ

Dursunbeyli hayırsever işadamı, eczacı, eğitim gönüllüsü...

01.11.1957 Yılında  Dursunbey'de doğan Mustafa KORKMAZ  ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Dursunbey'de bitirmiştir. 1974 tarihinde Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde  bir sene öğrenim görmüş,  ikinci yıl üniversite sınavına girerek Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni kazanmış ve 25.02.1981 tarihinde Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden  mezun olmuştur.  Yedek subay olarak Van'da askerlik hizmetini tamamladıktan sonra  Dursunbey'de eczane açarak çalışma hayatına başlamıştır. Halen Dursunbey'de eczacılık hizmeti vermekte olan  Mustafa KORKMAZ, 1980 yılında evlenmiş, bir kız bir erkek olmak üzere iki evlat sahibidir.

Dursunbey' de doğup, büyüyen ve eğitimini de ilçesinde tamamlayan  Mustafa KORKMAZ´ın Dursunbey ilçesine olan gönül borcunu ödemek  ve eğitime  katkıda bulunmak amacıyla  yaptığı yardımlarından dolayı, 2005 yılında   açılmış olan  okulumuza  MUSTAFA KORKMAZ ANADOLU LİSESİ adı  verilmiştir.

Yayın: 24.07.2013 - Güncelleme: 20.10.2019 13:56 - Görüntülenme: 2095

Etiketler :